Rudi Van Beylen

Salons Hof ten Damme

Rudi Van Beylen

“In het gerestaureerde 17de-eeuwse landhuis leidt chef Rudi Van Beylen zijn gasten gastronomische hoogtes in. Diners voor grote groepen alsof je met zijn tweeën gastronomisch tafelt. Dat is het handelsmerk van zijn kwalitatieve keuken. In combinatie met het unieke gebouw en de warme ontvangst vormt dat een fantastische ervaring. Samen met Filip Claeys is Rudi ook de stuwende kracht achter NorthSeaChefs. Met onbekende en onbeminde vis, gevangen door onze Belgische vissers, tovert hij de meest verfijnde gerechten op tafel.”

Gerechten van deze chef

Wijtingcarpaccio

Wijtingcarpaccio

Wijting met butternutpompoen

Wijting met butternutpompoen

Zeebarbeel met scharrelei en handgepelde garnalen

Zeebarbeel met scharrelei en handgepelde garnalen

Zeebarbeel tempura met uien en tartaarsaus

Zeebarbeel tempura met uien en tartaarsaus

Zeebarbeel met preistoemp en pepersaus

Zeebarbeel met preistoemp en pepersaus

Gegrilde tarbot met groene linzen en suikersla

Gegrilde tarbot met groene linzen en suikersla