Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Pierre Résimont

Michelin

☆☆

Gault & Millau

17.5

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

'Voor Pierre is koken een pure kwestie van emotie en eerlijkheid. hij maakt enkel eten klaar dat hij zelf graag zou eten, en waar het product centraal staat : één hoofd-element, een of twee garnituren en de juiste saus. Hij is dol op de Franse keuken, vooral die van Alain Ducasse, die volgens Pierre erin is geslaagd zijn talent vorm te geven met karakter, precisie en eenvoud.

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Pierre Résimont' met witte keukenvest.
Pierre Résimont

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Levensmotto?
+

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+