Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Tim Van Santen

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Ik ben Tim, prille veertiger, nog vol ideeën, ik hou van lekker eten

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
Apprecieer ook de kleine dingen!
"
"
Tim Van Santen

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Pladijs! Lekker, veelvuldig in gebruik en qua kostprijs toegankelijk voor iedereen.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Op mijn vrije dagen vind je me dikwijls terug in het jachtveld. Ik ben een jager, je vindt me terug in het jachtveld aan mijn deur waar we met onze jachtgroep dikwijls vertoeven. Inzaaien van wildakkers, plaatsen en onderhouden van eendenkorven, vogeltellingen, bijvoederen in de winter, predatiecontrole,…en natuurlijk ook af en toe een stuk wild strekken om nadien lekker te bereiden en op te eten. In de herfst en winter trek ik regelmatig naar de Ardennen of Frankrijk om groot wild zoals everzwijn, ree en hert te bejagen.

Levensmotto?
+

Tegenslag is ook een slag, ga er toch maar voor!

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Als iets niet loopt zoals ik voor ogen heb, kan ik het met veel gevoel voor drama nog verder opblazen. Om dan even later alles te laten bezinken en te relativeren.