Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Arno Depoorter

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Ik ben Arno, chef van restaurant Ander gelegen in het stadscentrum van Nieuwpoort. Op 20 jarige leeftijd begonnen men vriendin en ik samen een restaurant in Poperinge. Na 5 jaar voelde ik me geremd met mijn idee en zijn we op zoek gegaan naar een kleiner pand aan de kust, waar we nu een vast menu op gastronomisch niveau serveren en ik mijn inspiratie de vrije loop kan laten gaan. We hebben al veel waters doorzwommen op jonge leeftijd maar ik ben een gedreven persoon die altijd vooruit denkt en met passie en creativiteit te werk wil gaan.

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
Zoek het niet te ver, we hebben allemaal topproducten in onze “achtertuin”.
"
"
Arno Depoorter

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Makreel, een visje die ik als kind vaak ving en die nu centraal staat in ons restaurant. We serveren boter met gerookte makreel die we serveren met huisgemaakt zuurdesembrood gebakken in onze houtoven.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Naar het strand gaan, een ritje maken met onze oldtimer en lekker gaan eten.

Levensmotto?
+

Gullegeven, voor mij kan niets snel genoeg gaan.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Ik ben een ingetogen persoon, maar door onze open keuken en in contact te komen met onze gasten ben ik opengebloeid.