Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Kris Vallons

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Kris verbouwde in 2016 voor zijn vrouw Birte een vrachtschip tot inspirerende locatie voor teambegeleidingen en vergaderingen. Hij was zich op dat moment onbewust van zijn eigen nakende carrièrewending... Als ingenieur was de verbouwing voor hem een spannend vrijetijdsproject, maar al gauw werd de lokroep van het mooie schip met zijn vele mogelijkheden hem te machtig. Koken was al langer zijn passie en door gastronomie toe te voegen aan het reBoot-aanbod voor groepen, nam zijn carrière een onverwachte wending. Vanuit diezelfde passie werd in 2020 het visrestaurant ‘reBoot Kombuis’ geboren. Kris, Birte en het enthousiaste reBoot team bezorgen er hun gasten een bijzondere culinaire beleving in een inspirerende setting tussen het riet van de Leuvense vaart. Puur, Vers, en Noordzee zijn de fundamenten van het menu.

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
Stilstaan is vooruitgaan…
"
"
Kris Vallons

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Voor mezelf gaat er niets boven een kraakverse Steenbolk. Delicaat fijn vlees, op vel in de pan bakken, glazig gaar, superlekker…

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Mijn ideale vrije dag is brunchen met de kids (brunch want voor ontbijt blijven die gasten te lang slapen), vervolgens een heerlijke off-road motorrit in de Waalse velden samen met Birte en ’s avonds lekker gaan uit eten op restaurant bij één van de vele collega’s.

Levensmotto?
+

Levenslust vindt haar weg waar lankmoedigheid haar de tijd gunt

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Men zegt me dat soms in de keuken de Gordon Ramsay furie in mij naar boven komt, maar ik ben het daar niet helemaal mee eens