Founder NorthSeaChefs

Rudi Van Beylen
Michelin
Gault & Millau
Mastercooks

Young Masters




“In het gerestaureerde 17de-eeuwse landhuis leidt chef Rudi Van Beylen zijn gasten gastronomische hoogtes in. Diners voor grote groepen alsof je met zijn tweeën gastronomisch tafelt. Dat is het handelsmerk van zijn kwalitatieve keuken. In combinatie met het unieke gebouw en de warme ontvangst vormt dat een fantastische ervaring. Samen met Filip Claeys is Rudi ook de stuwende kracht achter NorthSeaChefs. Met onbekende en onbeminde vis, gevangen door onze Belgische vissers, tovert hij de meest verfijnde gerechten op tafel.”
Gerechten van deze chef
.jpg)
Wijtingcarpaccio
Bekijk gerecht.jpg)
Wijting met butternutpompoen
Bekijk gerecht.jpg)
Zeebarbeel met scharrelei en handgepelde garnalen
Bekijk gerecht.jpg)
Zeebarbeeltempura met ui en tartaarsaus
Bekijk gerecht
Zeebarbeel met preistoemp en pepersaus
Bekijk gerecht"
"

Rudi Van Beylen
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Favoriete Noordzeevis?
Wat doe je het liefst op een vrije dag?
Levensmotto?
Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?