Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Pieter Dhaese

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Na mijn studies ben ik beginnen werken als assistent manager bij Carrefour. Daar heb ik de passie voor vis te pakken gekregen. Na de stiel te hebben geleerd in Koksijde heb ik nu reeds 4 jaar een eigen vishandel in Brugge.

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
Doe alles wat je moet doen met plezier en liefde, dit maakt het leven leuker.
"
"
Pieter Dhaese

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Uiteraard de Pieterman!

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Op mijn vrije dag probeer ik uitgebereid te ontbijten. Erna is er wat tijd nodig voor administratieve taken. Een mooie wandeling of fietstochen en lekker eten thuis of op restaurant zorgt voor de nodige ontspanning.

Levensmotto?
+

Wacht niet op een goede dag, maak deze zelf.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Geduld is niet mijn grootste troef.