Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Kris Vandorpe

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Na mijn opleiding in Hotelschool Ter Duinen ’87 heb ik in diverse afdelingen van de gastronomie in binnen en buitenland mijn carrière opgebouwd. Momenteel run ik met mijn bedrijfje de import van Japanse kwaliteitsproducten – distributie van de merken Big Green Egg in Belux en Vonken in Benelux. Opleiding en kennisoverdracht is key voor kwaliteit en zelfontplooiing, daarom richtte ik het culinair Atelier833 op te Merelbeke. Ik ben dan ook fier van deel uit te mogen maken van de North Sea Chefs want ben ervan overtuigd dat het delen van onze missie en kennis ertoe zal leiden dat we meer respect zullen hebben voor wat onze planeet te bieden heeft.

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
Durf het onbekende op te zoeken - Enjoy the world maar zorg er ook voor…
"
"
Kris Vandorpe

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Pladijs

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Quality time met het gezin - nieuwe dingen ontdekken

Levensmotto?
+

Vallen is niet erg; blijven liggen wel ..

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Verzamelwoede -)