
Kris Vandorpe



Na mijn opleiding in Hotelschool Ter Duinen ’87 heb ik in diverse afdelingen van de gastronomie in binnen en buitenland mijn carrière opgebouwd. Momenteel run ik met mijn bedrijfje de import van Japanse kwaliteitsproducten – distributie van de merken Big Green Egg in Belux en Vonken in Benelux. Opleiding en kennisoverdracht is key voor kwaliteit en zelfontplooiing, daarom richtte ik het culinair Atelier833 op te Merelbeke. Ik ben dan ook fier van deel uit te mogen maken van de North Sea Chefs want ben ervan overtuigd dat het delen van onze missie en kennis ertoe zal leiden dat we meer respect zullen hebben voor wat onze planeet te bieden heeft.
Gerechten van deze chef

gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Pladijs
Quality time met het gezin - nieuwe dingen ontdekken
Vallen is niet erg; blijven liggen wel ..
Verzamelwoede -)