Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Jonas Boel

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Ik wist al rap wat ik wou worden kok of visser. aangezien ik doodgraag eet en rap zeeziek word was de keuze rap gemaakt. Al hangen de 2 een beetje samen, ideaal! Al sinds een van mijn eerste werkervaringen kwam ik in contact met de northseachefs. Erwin Denys (restaurant rascasse) een gedreven en gepassioneerde northseachef heeft me aangestoken (besmet) met deze microbe en heb het sindsdien niet meer kunnen loslaten. sindsdien had ik maar een doel het verhaal van de northseachefs mee verspreiden via mijn gerechten.

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
genoeg vissen in de zee is enkel van toepassing als je van alle vissen wilt proeven!
"
"
Jonas Boel

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Pladijs

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

uit eten gaan, vissen en af en toe een pintje drinken

Levensmotto?
+

spijt komt altijd te laat

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

ik durf mij al is laten gaan op alle vlakken zeker op vlak van eten.