Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Lien Houbracken

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Hallo, mijn naam is Lien Houbracken al meer dan acht jaar ben ik actief als sous chef bij Gourmet Invent, waar ik mijn passie voor koken en het gebruik van duurzame ingrediënten verder ontwikkel. Voordat ik bij Gourmet Invent aan de slag ging, heb ik waardevolle ervaring opgedaan in verschillende restaurants.

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
Het zijn niet de bergen die je moet overwinnen, maar jezelf. – Dit herinnert me eraan dat de grootste uitdagingen vaak van binnen komen, en dat groei ontstaat wanneer je je eigen grenzen verlegt. Of het nu in de keuken is of op het water, de weg naar succes en voldoening begint met vertrouwen in je eigen.
"
"
Lien Houbracken

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Mijn keuze valt op de ‘Pieterman’ als favoriete vis vanwege zijn unieke eigenschappen. Door zijn klein formaat en giftige stekels wat hem gevaarlijk maakt voor strandgangers, heeft hij een verassende zachte smaak. Onopvallend, maar uitdagend en rijk aan verrassingen.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

In mijn vrije tijd hou ik me bezig met verschillende activiteiten. Naast koken, geef ik ook workshops, hou ik me bezig met het bbq team ‘BBQ-Time KuLinair, maar hou ik ook van wild waterkajakken. De combinatie van culinaire creativiteit en avontuur in de natuur houdt me scherp en geïnspireerd. Barbecueën en koken geven me de kans om mensen te verbinden met smaak, terwijl kajakken me uitdaagt om buiten mijn comfortzone te treden en energie op te doen in de buitenlucht.

Levensmotto?
+

Met passie en avontuur ontdek je nieuwe smaken en uitdagingen, zowel in de keuken als in de natuur.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Iets te kritisch voor mezelf en te veel hooi op mijn vork nemen.