Lien Houbracken



Hallo, mijn naam is Lien Houbracken al meer dan acht jaar ben ik actief als sous chef bij Gourmet Invent, waar ik mijn passie voor koken en het gebruik van duurzame ingrediënten verder ontwikkel. Voordat ik bij Gourmet Invent aan de slag ging, heb ik waardevolle ervaring opgedaan in verschillende restaurants.
Gerechten van deze chef

gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Mijn keuze valt op de ‘Pieterman’ als favoriete vis vanwege zijn unieke eigenschappen. Door zijn klein formaat en giftige stekels wat hem gevaarlijk maakt voor strandgangers, heeft hij een verassende zachte smaak. Onopvallend, maar uitdagend en rijk aan verrassingen.
In mijn vrije tijd hou ik me bezig met verschillende activiteiten. Naast koken, geef ik ook workshops, hou ik me bezig met het bbq team ‘BBQ-Time KuLinair, maar hou ik ook van wild waterkajakken. De combinatie van culinaire creativiteit en avontuur in de natuur houdt me scherp en geïnspireerd. Barbecueën en koken geven me de kans om mensen te verbinden met smaak, terwijl kajakken me uitdaagt om buiten mijn comfortzone te treden en energie op te doen in de buitenlucht.
Met passie en avontuur ontdek je nieuwe smaken en uitdagingen, zowel in de keuken als in de natuur.
Iets te kritisch voor mezelf en te veel hooi op mijn vork nemen.