Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Jeremy Girvan

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Jeremy Girvan is sinds 2008 kok aan huis onder de naam GJCOOK. Hij biedt een verfijnde keuken op maat gemaakt. Hij heeft oog voor detail. Op maat gemaakte, exclusieve borden zorgen ervoor dat zijn gasten kunnen genieten van Brussels maatwerk. Dit alles in een ontspannen sfeer.

Gerechten van deze chef

Soep van zeebarbeel apart geserveerd naast een bord met de soep en peperkoekcroutons
Soep van zeebarbeel met peperkoekcroutons
Bekijk gerecht
Croque van met zeebarbeel gedresseerd op een wit rond bord.
Croque met zeebarbeel, Oud Brugge en roomkaas
Bekijk gerecht
Wijting in zoutkorst met als sidedishes witloof en butternut
Wijting in zoutkorst met witloof en butternut
Bekijk gerecht
Ik word vaak geïnspireerd door artiesten. Of het nu gaat over kunstenaars of muzikanten. Ik prijs me gelukkig dat een aantal van zo'n mensen tot mijn vriendengroep behoren.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Jeremy Girvan' met witte keukenvest.
Jeremy Girvan

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Griet en zandtong

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Tijdens een vrije dag wandel en fiets ik graag rond in Brussel. Dan geniet ik van een lekkere koffie, de architectuur en kunst. Daarnaast hou ik ervan om mensen te observeren als ik op een terrasje zit.

Levensmotto?
+

De rijkdom van eenvoud. Ik sta ook altijd klaar voor mijn vrienden.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Ik vergeet vaak de voornaam van personen die ik ken.