Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Erwin Denys

Michelin

Gault & Millau

14.5

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Chef Erwin, reeds 14 jaar chef van restaurant Rascasse, wat schorpioenvis betekent, overtreft zichzelf met zijn visgerechten, maar weet ook te overtuigen met zijn vleesschotels. Hij zweert trouw bij een eerlijke en ecologisch verantwoorde keuken. De manier waarop hij zijn producten uitkiest, natuurlijk bereidt en boeiend combineert, leidt tot ieders grote tevredenheid. Zijn doel is dan ook om mensen een aangename en smakelijke tijd te bezorgen aan tafel.

Gerechten van deze chef

Tonscharfilet met tomaat en koolrabi en een groene kruidenolie op een wit bord gedresseerd met zwarte achtergrond
Tongschar met tomaat
Bekijk gerecht
Tongschar met een canneloni gevuld met piperade en venkel gedresseerd op een licht bord met zwarte achtergrond
Tongschar met piperade en venkel
Bekijk gerecht
Zeetong meunière en artisjok barigoule gedresseerd op een zwart rond bord.
Zeetong meunière, artisjok barigoule en citroenboter
Bekijk gerecht
gegrilde zeetong met groene asperges gedresseerd op een blauw rond bord
Gegrilde zeetong met groene asperges, olijf, romesco en gekonfijte aardappel
Bekijk gerecht
Heek carpaccio met open ravioli, jus van vadouvan en kokkels gedresseerd in een zwart kommetje.
Heek carpaccio met open ravioli van courgette en shiitakes en jus van vadouvan
Bekijk gerecht
Heek met venkelsalsa en toast met rouille en parmezaan gedresseerd op een zwart bord.
Lauw geprakte heek met venkelsalsa, gepoft venkelzaad en toast met rouille
Bekijk gerecht
Blijf geloven in mensen en je dromen blijven waarmaken al duurt dit soms wat langer dan gedacht.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Erwin Denys' met witte keukenvest.
Erwin Denys

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Zeekat en rog

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Tijdens een vrije dag breng ik graag tijd door met mijn familie. Daarnaast ga ik ook fietsen en klus ik wat aan mankementen en defecten in het restaurant of thuis.

Levensmotto?
+

Geniet nu!

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Ik word slecht gezind van mensen die te laat komen. Zowel vrienden en familie alsook klanten in het restaurant.