
Erwin Denys



Chef Erwin, reeds 14 jaar chef van restaurant Rascasse, wat schorpioenvis betekent, overtreft zichzelf met zijn visgerechten, maar weet ook te overtuigen met zijn vleesschotels. Hij zweert trouw bij een eerlijke en ecologisch verantwoorde keuken. De manier waarop hij zijn producten uitkiest, natuurlijk bereidt en boeiend combineert, leidt tot ieders grote tevredenheid. Zijn doel is dan ook om mensen een aangename en smakelijke tijd te bezorgen aan tafel.
Gerechten van deze chef







gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Zeekat en rog
Tijdens een vrije dag breng ik graag tijd door met mijn familie. Daarnaast ga ik ook fietsen en klus ik wat aan mankementen en defecten in het restaurant of thuis.
Geniet nu!
Ik word slecht gezind van mensen die te laat komen. Zowel vrienden en familie alsook klanten in het restaurant.