Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Pieter Lonneville

Michelin

Gault & Millau

14

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

“Pieter baat zowel een eettafel als een eetwinkel uit onder de naam Tête Pressée. Aan de eettafel van Tête Pressée beleef je culinaire nostalgie vanop de eerste rij. In de open keuken – en met een sterk ontwikkelde zin voor verfijning en smaakschakering – kookt Pieter met pure producten van bij ons. Tête Pressée is samen tafelen, genieten van brute eenvoud op je bord. Het is thuiskomen op restaurant.”

Gerechten van deze chef

Gevulde pijlinktvis met prei gedresseerd in een steelpannetje
Gevulde pijlinktvis met prei
Bekijk gerecht
Zwarte wrap met pijlinktvis op een zwarte achtergrond
Wrap met pijlinktivs
Bekijk gerecht
Tarbot met asperges en tuinbonen op een wit bord gedresseerd
Tarbot met asperges, tuinbonen en koolzaadmousseline
Bekijk gerecht
Een blauw bord met de gekonfijte tarbot en een geel bord met bloemkoolcrème, wortel en aardappel
Gekonfijte jonge tarbot met bloemkool, gepofte wortel en aardappel met ijzerkruid
Bekijk gerecht
Kongeraal met gremolata, gerookte tomaat en gebakken pasta gedresseerd op een wit bord met spikkels.
Gepocheerde kongeraal met gremolata, gerookte tomaat en gebakken pasta
Bekijk gerecht
Gebakken kongeraal met groene bisque en puntpaprika in een glanzend wit kommetje
Op het vel gebakken kongeraal, groene bisque en zoete puntpaprika
Bekijk gerecht
Schaarste stimuleert creativiteit.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Pieter Lonneville' met witte keukenvest.
Pieter Lonneville

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Schelvis

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Zonnig!

Levensmotto?
+

Ieder veegt voor zijn eigen deur.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Ik veeg niet graag...