Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Tom Vanhaecke

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Tom Vanhaecke, eigenaar van Le Bassin in Oostende en Koxidien van opleiding. De passie voor Noordzeevis is 15 jaar geleden gestart samen met de Oostendse kustvissers recht over onze deur. We startten toen met het verwerken van de Oostendse handgepelde grijze garnaal in verschillende gerechten op onze kaart. Momenteel werken we nog uitsluitend met Noordzeevis en bijvangst. Zo serveren we een weeklunch om de minder bekende vissoorten tot het grote publiek te brengen. Ondertussen groeide onze familiezaak, die ik samen met mijn vrouw en kinderen uitbaat, uit tot een hotel met een foodsharing wijnbar en een brasserie.

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
Samen met vrienden en gezin bouwen we aan verschillende projecten in Noord-Senegal. Dit sinds 2015. We bouwden al een school en een ziekenhuis en doen heel wat voor de lokale bevolking en fauna en flora en hebben daarnaast nog heel wat lopende projecten. www.tougoupeul.be
"
"
Tom Vanhaecke

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Zeekat en Zeebaars

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Gaan eten met en naar collega's en vrienden. Als familiemens kan ik enorm genieten van het samenzijn met de familie en samen te tafelen met een pulletje wijn.

Levensmotto?
+

Gullegeven en vooral veel teruggeven aan mensen. Geluk is iets onwiskundig. Je moet het delen om het te vermenigvuldigen.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Ik ben zeer perfectionistisch. Overal moet alles tiptop in orde zijn.