Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Baptiste Tieberghien

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Al vanop heel jonge leeftijd had ik de kookmicrobe al snel te pakken. Na schooltijd kon je me steeds terugvinden bij het keukenteam in de zaak van mijn ouders. Via verschillende omwegen  in 2019 onze eigen zaak Lin’eau in gestart Wielsbeke. Gestart als bistro met de gouden regel: we maken alles zelf.. Ondertussen uitgegroeid naar een gastronomisch restaurant waar we nog steeds die gouden regel toepassen. In 2024 werd ik bekroond tot Viskok van het jaar, een mooie bekroning van ons afgelegde parcours tot nu toe.

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
"
"
Baptiste Tieberghien

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Pieterman

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

De rust opzoeken en bovenal tijd doorbrengen met onze dochter

Levensmotto?
+

Willen is kunnen

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Soms ongeduldig helaas