Baptiste Tieberghien



Al vanop heel jonge leeftijd had ik de kookmicrobe al snel te pakken. Na schooltijd kon je me steeds terugvinden bij het keukenteam in de zaak van mijn ouders. Via verschillende omwegen in 2019 onze eigen zaak Lin’eau in gestart Wielsbeke. Gestart als bistro met de gouden regel: we maken alles zelf.. Ondertussen uitgegroeid naar een gastronomisch restaurant waar we nog steeds die gouden regel toepassen. In 2024 werd ik bekroond tot Viskok van het jaar, een mooie bekroning van ons afgelegde parcours tot nu toe.
Gerechten van deze chef
Nog geen gerechten van deze chef.
"
"

Baptiste Tieberghien
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Favoriete Noordzeevis?
Pieterman
Wat doe je het liefst op een vrije dag?
De rust opzoeken en bovenal tijd doorbrengen met onze dochter
Levensmotto?
Willen is kunnen
Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
Soms ongeduldig helaas