Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Reinout Reniere

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

In 2006 opende Reinout Reniere restaurant ZENO in Brugge (GM 16/20). Hij werkte hard en slaagde erin zijn eigen weg te vinden met eigentijdse en persoonlijke creaties met veel inventiviteit. Doorheen de jaren werd de gastronomische lat telkens wat hoger gelegd. In 2016 sloot hij de deuren van Zeno om zijn keuken te wisselen voor die van Hotelschool Ter Groene Poorte. Ondertussen coacht hij hier al geruime tijd het specialisatiejaar CHEF!

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
We hebben het mooiste beroep ter wereld. Ik probeer elke dag opnieuw mijn studenten te motiveren om zich 100% te smijten.
"
"
Reinout Reniere

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Zeekat

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Zuurdesembrood en pizza bakken in de leemoven na een ganse dag in de moestuin te hebben vertoefd.

Levensmotto?
+

Het leven is te kort om slecht te eten!

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

De chef heeft altijd gelijk ook al heeft hij ongelijk