Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Vis van
de maand.

Kongeraal op schilferijs omringd door visnet
Konger­aal

Kongeraal heeft een langgerekt lichaam, is lichtgrijs van kleur en zijn lichaamsvorm doet denken aan een dikke zeeslang.

Lees meer.
Rog op schilferijs omringd door visnetten.
Rog

Er bestaan wereldwijd wel 460 verschillende soorten roggen. In de Noordzee kan je vooral volgende roggensoorten onderscheiden: stekelrog (Raja clavata), gladde rog (Raja montagui) , blonde rog (Raja brachyura) , grootoogrog of wilde rog (Leucoraja naevus) en zandrog (Leucoraja circularis).

Lees meer.
Zonnevis op schilferijs omringd door visnetten.
Zonne­vis

Zonnevis is gemakkelijk te herkennen aan de zwarte vlek op de flank. Die donkere vlek zou volgens de legende de duimafdruk van Sint-Pieter zijn, maar dient volgens biologen als ‘vals oog’ om roofdieren te misleiden.

Lees meer.
"Kies voor 'Catch of the Day', zo ben je flexibel en hou je rekening met het aanbod en de seizoenen."