Cancer Pagurus




Technishe info
Van vangst tot bereiding: ontdek de testresultaten van onze chefs en wanneer deze vis op z’n piek gevangen wordt.
testresultaten

+- 10% vlees het pantser kan je gebruiken voor sauzen.
Zeer verfijnde krabsoort, zowel vlees als de coraille is bruikbaar. Beetje titanenwerk, maar zeker de moeite waard. Ik gaar ze meestal in een court-bouillon. Ook de coraille wordt verwerkt in de gerechten en een sausje van de geroosterde schalen.
In fumets
Ja
Ja

3 dagen
+- 20% krabvlees
TOP! We werken er heel vaak mee. In combinatie met avocado, rode biet, groene appel, butternut, radijsjes, ... Aangemaakt met wat mayo en limoenzeste, zalig!
Pocheren - Bakken - Stoven - Stomen - In Fumets
Ja
Ja
Recepten
met
Noordzeekrab




Van boot tot bord: deze vissers deden het werk
Geen vis zonder vissers. Terwijl jij slaapt, trotseren zij de Noordzee, zodat jij verse vangst op je bord krijgt. Met vakmanschap, toewijding en een flinke dosis doorzettingsvermogen halen ze het beste uit onze wateren. Dus als je straks een hap neemt, weet dan: hier zit meer achter dan alleen een goed recept.