Dimitry Lysens
Na zijn studies in een economische richting heeft Dimitry van zijn hobby mijn beroep gemaakt. 25 jaar later heeft hij er nog steeds geen spijt van. De eerste professionele jaren heeft hij naar eigen zeggen zwaar afgezien om de opgelopen achterstand in te halen, maar was het steeds de moeite waard. Vandaag is restaurant Magis uitgegroeid tot een vaste waarde in Limburg waar Noordzeevis steeds een hoofdrol speelt in de uitgepuurde gerechten. 'Dimitry streeft in ‘Magis’ naar onberispelijke kwaliteit. Dat kun je volgens hem enkel bereiken door te werken met eerlijke en natuurlijke ingrediënten. Dimitry kiest resoluut voor essentie en beleving. Hij houdt ervan om nieuwe horizonten te ontdekken. Gedurfd, maar weloverwogen.
Gerechten van deze chef
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Pieterman vind ik een echte topper. De stevige structuur en fijne smaak zijn niet te overtreffen.
Sport in de ochtend en als het even kan een uitgebreide lunch in de namiddag. ’s Avonds maak ik graag tijd voor mijn gezin.
Als je iets doet, doe het met overtuiging.
Stress ! Tijdens de dienst heb ik het helaas nog steeds moeilijk rustig te blijven. Dit komt gelukkig meestal ook wel ten goede aan de kwaliteit in het bord.