Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Kevin Teugels

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
Kwaliteit haalt het altijd van kwantiteit.Op elk gebied in het leven, beter iets goeds serveren of enkele goede reizen & herinneringen maken dan vele slechte zonder kwaliteit of meerwaarde voor jezelf.
"
"
Kevin Teugels

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Hondshaai

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Aangezien er niet zoveel vrije momenten zijn in onze sector. Spendeer ik graag tijd met mijn zoon.Meestal een sportieve voormiddag en in de namiddag staan we iets te maken in de keuken of gaan we op restaurant.Quality time met hem is echte vrije tijd en een rustmoment.

Levensmotto?
+

Een neen heb je, een ja kan je afdwingen.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Het werk te vaak op de 1e plaats zetten en de balans te vaak achterwege laten.