Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Jordi Hiel

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Jordi Hiel is een chef-kok die geïnspireerd word door de groten in de branche. Vanaf jonge leeftijd werd hij onder de hoede genomen door Rudi Van Beylen van 'Hof ten Damme', die hem hielp groeien en bloeien. Hij maakte de reis naar de Faeröer-eilanden, waar hij door Poul Andrias Ziska van ‘KOKS**’ werd geleerd hoe hij zijn koken kan verbinden met het land en kan creëren met de puurste ingrediënten. Van Noordzee koks tot Nage, van Göteborg tot Slovenië en van Barcelona tot ‘Oaxen Krog’ in Stockholm. Door heel Europa heeft hij gereisd om te begrijpen hoe hij de meest interessante gerechten kan creëren zonder de puurheid ervan te verliezen.

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
Lead by example
"
"
Jordi Hiel

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Pieterman

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Mooie wandeling maken / ergens gaan eten / pintje op cafe / kookboeken lezen

Levensmotto?
+

Lead by example

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

De naam vergeten van iemand die zich 2 min geleden heeft voorgesteld en de taal Frans