Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Lode Arnouts

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Op mijn 12 jaar begonnen met koken aan de kokschool. Gepassioneerd door smaken, pure keuken en ambacht. Een beetje rebels in de keuken qua creativiteit en eigenheid streng voor mezelf uit het hart.

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
Bekijk alle mogelijkheden van je product vooraleer je iets in de vuilbak gooit.
"
"
Lode Arnouts

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Rode poon omwille van zijn smaak en diversiteit

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Bij mijn gezin zijn, drum en percusie

Levensmotto?
+

Niet bang zijn.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

uitstel gedrag en over mijn grenzen gaan.