
Tongschar
4 mooie filets tongschar
peper en zout, naar smaak
boter
citroensap
Piperade
4 gegaarde lasagnevellen
2 paprika’s
1 courgette
1 teen look
1 versnipperde sjalot
een hand vol jonge spinazie
olijfolie
Afwerking
4 venkelkrullen
gepoft venkelzaad
olijfolie
zeste van citroen

Tongschar
Kruidt de tongscharfilets met peper en zout. Bak de tongschar enkele minuten per kant in bruisende boter. Blus af met citroensap.
Piperade
Snij de zuiderse groenten in blokjes en stoof kort aan. Kook de lasagne vellen en leg ze open, vul op met de piperade en rol ze daarna op zoals een canneloni.
Afwerking
Snij de venkel zeer fijn zodat je deze kan oprollen tot krullen. Afwerken met een beetje gepoft venkelzaad.
Afwerken met een scheut olijfolie en zeste van citroen.
Foto: Levien Lockefeer

Gerelateerde gerechten







