Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

David Grosdent

Michelin

Gault & Millau

16

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

'Werken met de seizoensgebonden kwaliteitsproducten van de lokale producent is zijn uitgangspunt. Die producten samenbrengen in een creatieve, zuivere, intuïtieve keuken is zijn filosofie.'

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
Afspreken met mijn familie, het is een hulpbron, genieten van de Noordzee met mijn zoon en een ijsje eten met hem.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'David Grosdent' met gekruiste armen in een witte keukenvest.
David Grosdent

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Mijn favoriete vis is de vlaswijting, vanwege zijn nootachtige smaak en zijn stevigheid en de verschillende toepassingen die mogelijk zijn.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Eerst mijn zoontje afzetten op school en daarna richting onze tuin waar ik wat in kan werken en ontspannen. Dan 's avonds met mijn zoon en mijn vrouw Ines genieten van een aperitief met een goede glas witte wijn of een glas champagne, gecombineerd met een lekker Noordzeetong.

Levensmotto?
+

Mijn restaurant neemt veel tijd in beslag en daarnaast is mijn familie zeer belangrijk. Ook het leven in de tuin is iets waar ik echt van geniet. Maar mijn levenswerk is het restaurant waarin ik 6 dagen per week intensief werk.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Ik ben een persoon met een sterk temperament en een grote persoonlijkheid. Ik ben een beetje opvliegend. Daarnaast ben ik ook zeer perfectionistisch, alles moet top zijn.