Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Bruno Timperman

Michelin

Gault & Millau

16

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Bruno's restaurant Bruut staat voor een mooie synthese van onze Vlaamse keuken, waar terroir en tradities in een eigentijds kleedje worden gestoken. Door een combinatie van streekproducten met een moderne visie, geven ze een nieuwe kijk op onze eetcultuur. Uit die nostalgie keren ze terug naar vroeger waar ambacht troef is. Door enkel gebruik te maken van lokale producten, voelt Bruno zich uiteraard aangetrokken tot de schoonheid die onze Noordzee te bieden heeft en zetten we die dan ook in de kijker door diverse technieken of structuren te beoefenen tot ze in hun volle glorie schitteren.

Gerechten van deze chef

Wijting met bloemkool en koffie gedresseerd in een beige bord
Wijting met garnalen, bloemkool en koffie
Bekijk gerecht
Céviche van wijtinge met gele courgette in bloem-vorm gedresseerd met een jus van duindoornbes
Céviche van wijting met gele courgette en duindoornbes
Bekijk gerecht
Volg je hart en geloof in jezelf.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Bruno Timperman' met witte keukenvest.
Bruno Timperman

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Tarbot

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Lekker genieten van een dagje met mijn gezin en een goed glas wijn.

Levensmotto?
+

1 + 1 = 3

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Ik kan het niet zo hebben met mensen die niet logisch nadenken of doen.