Matthieu Beudaert
'Passioneel, koken en dromen, artistiek. Matthieu is autodidact in de keuken, kunsthistoricus van opleiding. Zijn kookstijl werd door journalist Pieter Van Doveren omschreven als trefzeker, loepzuiver en zonder onzin. Hij houdt van rechttoe rechtaan: in het leven, als hij kookt, als hij kijkt.'
Gerechten van deze chef
Schelvis met aardappel en groene kruiden
Bekijk gerechtSchelvis met tomatencoulis, artisjok en kappers
Bekijk gerechtKook en onderneem zoals je bent.
"
"
Matthieu Beudaert
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Favoriete Noordzeevis?
Op zondag tarbot, maar het mag natuurlijk ook simpel, graag zelfs : makreel, rode poon vind ik ook super.
Wat doe je het liefst op een vrije dag?
Musea, galerijen bezoeken, sport of wandelen, (kook) boeken, muziek beluisteren.
Levensmotto?
KEEP IT SIMPLE.
Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
Ik ben zoals de Vesuvius, kan heel lang smeulen maar ontplof plotseling. Jammer voor mijn omgeving die bedekt worden onder de lava.