Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Lien Vandeputte

Michelin

Gault & Millau

13

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

'In Réliva wil chef Lien haar passie voor pure en (h)eerlijke producten en wijn delen met haar gasten. Haar culinaire creaties worden geïnspireerd door wat het land, de zee en de lucht op dat eigenste moment te bieden hebben. Hiervoor werkt ze enkel samen met lokale boeren, vissers en jagers die het ritme van de natuur volgen.'

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
Doe wat je graag doet, je leert sneller zwemmen dan je denkt…
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Lien Vandeputte' met gekruiste armen in een witte keukenvest.
Lien Vandeputte

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Leng.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Kruiden en groenten gaan oogsten in de vroege ochtend. Gaan wandelen in de natuur met familie, samen een avondmaaltijd koken en genieten van een goed glas natuurwijn.

Levensmotto?
+

Creëer je eigen realiteit.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Koppig en eigenzinnig.