![Edwin Van Goethem in zijn keuken van restaurant Korennaer_┬®_kris_vlegels_](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/627a6cd3432387f2738801d1_korennaer_%E2%94%AC%C2%AE_kris_vlegels_0398F9859C9-2A57-D03A-441F-DA2D72E70907.png)
Edwin Van Goethem
![Vooraanzicht van 'The Beast'.](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/62a84587792a5c89a4b576b3_Front.webp)
![Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/62972e8810f3571b8140303d_plastic-skull.webp)
![Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/629750172c8a1b70644d0081_2472-tiny.jpg)
'Primordiaal in Edwins keuken blijft de onverbiddelijke keuze voor eersteklas basisproducten. Of het nu gaat om vlees, vis, bier, asperges, verse groenten, geitenmelk of rode vruchten. De chef heeft zijn eigen stijl ontwikkeld. Hij weet altijd een ‘personal touch’ aan elk gerecht te geven, of het nu Frans, Italiaans, Spaans of Japans is. In zijn laatste culinaire creaties proef je nogal wat Japanse invloeden. Die verweeft hij subtiel in zeer persoonlijke gerechten.'
Gerechten van deze chef
![Stoofpotje van zeeduivel en winterprei gedresseerd in een wit diep bord.](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/635925c9c273ee5bb4185fb6_NSC%20202210170079-%C2%A9FrC.jpg)
![Carpaccio van zeeduivel met salsa van tomaat afgewerkt met kaviaar](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/635924c8d6d79a3c3c480d43_NSC%20202210170035-%C2%A9FrC.jpg)
![Wjting op zijn geheel in een ovenschaal met courgette, venkel en kerstomaat](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62c44242fe43570ad50a6b7a_NSC%20Wijting%202018102664275.jpg)
![Zwart-witte profielfoto van 'Edwin Van Goethem' met witte keukenvest.](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/626a45edccd25da536fc8cf6_48_DDC180115__00558.jpg)
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Ik eet heel graag roggevleugel, maar ook pladijs, eigenlijk alles wat supervers en perfect klaargemaakt is.
Eigenlijk staat heel mijn leven in een culinair teken. Dit wil zeggen dat we vaak gaan proeven en genieten bij de collega’s. Uiteraard hoort een beetje ontspanning er ook bij. Sporten, op vakantie of naar de wellness.
Never give up! Work hard, play hard.
Ik ben té perfectionistisch.