Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Peter De Coster

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Peter is chef in hotelschool Ter Duinen Koksijde waar hij les geeft aan het 7 de jaar gastronomie. Ook gastdocent aan de Vives hogeschool waar een nieuwe opleiding 'Culinary Arts' is gestart. Verder heeft Peter nog een eigen zaak 'De Keuken Van De Coster' waaruit hij kok aan huis aanbiedt of men kan komen genieten aan de gastentafel bij hem thuis waar hij ook kookworkschops organiseert. Noordzeevis komt altijd op de eerste plaats , en met een visser in de familie is Peter steeds meer bewust dat we elkaar moeten steunen en promoten .

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
Het begin van een mooi verhaal ligt bij de juiste grondstof en de producenten. Leef met de ritme van de seizoenen en gebruik dit steeds als basis van inspiratie.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Peter De Coster' met witte keukenvest.
Peter De Coster

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Pieterman.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Tijd doorbrengen met mijn gezin m.a.w. met onze 4 dochtertjes.

Levensmotto?
+

Altijd blijven leren en niet vergeten te genieten!

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Er altijd willen zijn als ze me vragen. Moeilijk nee kunnen zeggen.