Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Bart Desmidt

Michelin

☆☆

Gault & Millau

18

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

'Als kleinzoon van een visser en chef van een restaurant met ‘zicht op zee’ zou je verwachten dat vis een voorname rol speelt in de keuken van Bart. Dat is ook zo, maar zijn palet is toch veel breder. Vlees of vis, maakt niet uit voor deze ‘selfmade man’. Wat telt is de kwaliteit van het product en het seizoen. Hij houdt niet van ‘prutsen’ en kiest steeds vaker voor minder in het bord.'

Gerechten van deze chef

Tonschar met aubergine en Madeira gedresseerd op een wit bord
Tongschar met aubergine en Madeira
Bekijk gerecht
Tongschar met courgette en tomaat gedresseerd op een wit bord.
Tongschar met courgette, tomaat en salie
Bekijk gerecht
tongschar met een sliert van aardappel en kaviaar gedresseerd in een wit bord
Tongschar met aardappel, wodka en kaviaar
Bekijk gerecht
Pieterman met zeegroente gedresseerd in een rondje op een wit bord.
Pieterman met zeegroente, tapioca en wasabi
Bekijk gerecht
De heilige geest.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Bart Desmidt' met witte keukenvest.
Bart Desmidt

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Heb geen favoriet. Alle vissen uit de Noordzee zijn lekker zolang ze super vers zijn en op de juiste manier klaargemaakt.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Samen iets doen met Sandra en zoon Arnaud en/of met vrienden etc…

Levensmotto?
+

Zoveel ‘mogelijk’ vreugde in je dag steken.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Geen :)