Bart Desmidt
'Als kleinzoon van een visser en chef van een restaurant met ‘zicht op zee’ zou je verwachten dat vis een voorname rol speelt in de keuken van Bart. Dat is ook zo, maar zijn palet is toch veel breder. Vlees of vis, maakt niet uit voor deze ‘selfmade man’. Wat telt is de kwaliteit van het product en het seizoen. Hij houdt niet van ‘prutsen’ en kiest steeds vaker voor minder in het bord.'
Gerechten van deze chef
Tongschar met aubergine en Madeira
Bekijk gerechtTongschar met courgette, tomaat en salie
Bekijk gerechtTongschar met aardappel, wodka en kaviaar
Bekijk gerechtPieterman met zeegroente, tapioca en wasabi
Bekijk gerechtDe heilige geest.
"
"
Bart Desmidt
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Favoriete Noordzeevis?
Heb geen favoriet. Alle vissen uit de Noordzee zijn lekker zolang ze super vers zijn en op de juiste manier klaargemaakt.
Wat doe je het liefst op een vrije dag?
Samen iets doen met Sandra en zoon Arnaud en/of met vrienden etc…
Levensmotto?
Zoveel ‘mogelijk’ vreugde in je dag steken.
Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
Geen :)