Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Michael Vrijmoed

Michelin

☆☆

Gault & Millau

17.5

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Michaël Vrijmoed kan worden omschreven als een kok uit de nieuwe generatie die werd gevormd door zijn vroegere leermeesters zoals onder andere Guy Van Cauteren “t’Laurierblad” en Peter Goossens “Hof Van Cleve”. In zijn restaurant gelegen in het hart van de levendige stad Gent brengt hij een hedendaagse keuken die barst van dynamiek, eigen signatuur en eerlijke smaken. Hierbij wordt hij geholpen door een jong, gedreven en getalenteerd team!

Gerechten van deze chef

gemarineerde schelvis met salade van radijs en een groene jus gedresseerd in een rood kommetje
Gemarineerde schelvis met salade van radijs en mierikswortelmayo
Bekijk gerecht
Mousse van schelvis op een toast van dille gedresseerd op gemarmerde stenen.
Toast met dille en mousse van schelvis
Bekijk gerecht
Tagliatelle van zeekat met avocado en zwarte saus gedresseerd in een wit bord
Tagliatelle van zeekat met avocado
Bekijk gerecht
zeekattentakels met rouille en krokant van zeekatinkt gedresseerd in een blauw kommetje.
Tempura van zeekattentakels met rouille
Bekijk gerecht
Gemarineerde zeekat met verse ketchup gedresseerd in een wit kommetje.
Gemarineerde zeekat met ketchup
Bekijk gerecht
Zéér blij ben ik deel uit te maken van de NSC, een prachtig initiatief die inmiddels een tiental jaren geleden tot het leven werd geroepen door topchefs Rudi Van Beylen en Filip Claeys EN alleen nog belangrijker zal worden naar de toekomst toe. Eigen vis eerst!
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Michael Vrijmoed' met witte keukenvest.
Michael Vrijmoed

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Zeekat.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Vroeg opstaan, stevig ontbijten, sporten en nadien gezellig tafelen tesamen met familie of vrienden.

Levensmotto?
+

Waar een wil is, is een weg.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Tochwel bij momenten wat ongeduldig, een moelijk af te leren eigenschap.