Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Huibrecht Berends

Michelin

Gault & Millau

14

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Huibrecht is een jonge, enthousiaste chef met een hoog rock-’n-roll gehalte. Met veel smaak en fraîcheur bereidt hij de lekkerste gerechten uit de Vietnamese streetfood-scène. Hij houdt ervan om bepaalde klassieke Aziatische ingrediënten te vervangen en aan te passen aan onze Europese eetcultuur . Ook de versheid, gezondheid en het milieubewustzijn zijn voor hem twee belangrijke pijlers.

Gerechten van deze chef

Zwarte noedels met witte zeekatreepjes gedresseerd in een beige bord met stenen kannetje met daarin de bouillon.
Zeekat, inktnoedels en makreelbouillon
Bekijk gerecht
Krokante zeekat afgewerkt met rode chili met dip van limoen en zout op een houten ondergrond.
Krokante zeekat met zoute limoendip
Bekijk gerecht
Gegrilde makreel belegd met kurkuma en citroengras vergezeld van een frisse salade en noeldes
Gegrilde makreel met kurkuma en citroengas
Bekijk gerecht
Makreelfilet met shiso gedresseerd op een wit rond bord.
Ingelegde makreel met shiso
Bekijk gerecht
Gevulde pijlinktvis op een zwart bordje met salade en dipsaus
Pijlinktvis gevuld met Brasvar varken
Bekijk gerecht
Gekruide pijlinktvis met gember-pepersaus gedresseerd op een langwerpig wit bord
Gekruide pijlinktvis met gember-pepersaus
Bekijk gerecht
gegrilde pijlinktvis in een zwart kommetje met daarbij een limoen zout dip.
Gegrilde pikante pijlinktvis
Bekijk gerecht
"
"
Zwart-witte profielfoto van Huibrecht berends in donkere t-shirt.
Huibrecht Berends

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Makreel, zo veelzijdig inzetbaar in de keuken. Mooi diepe smaak en zachte vette structuur.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

We worden vroeg gewekt door ons dochtertje waarna we samen ontbijten en dan op pad naar een fijne speeltuin of samen inkopen doen. Dan met ons 3 of met een hele bende genieten van een aperetief en lekker diner.

Levensmotto?
+

Met een positieve instelling en hard werken is alles mogelijk.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Ik raak nog wel eens wat kwijt...