![Huibrecht met zijn vrouw Hoa in hun restaurant BÚN Bar & Restaurant](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/6267e54bcc30cc6b32e4f42d_bun-mpd_6032-b2400.jpg)
Huibrecht Berends
![Vooraanzicht van 'The Beast'.](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/62a84587792a5c89a4b576b3_Front.webp)
![Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/62972e8810f3571b8140303d_plastic-skull.webp)
![Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/629750172c8a1b70644d0081_2472-tiny.jpg)
Huibrecht is een jonge, enthousiaste chef met een hoog rock-’n-roll gehalte. Met veel smaak en fraîcheur bereidt hij de lekkerste gerechten uit de Vietnamese streetfood-scène. Hij houdt ervan om bepaalde klassieke Aziatische ingrediënten te vervangen en aan te passen aan onze Europese eetcultuur . Ook de versheid, gezondheid en het milieubewustzijn zijn voor hem twee belangrijke pijlers.
Gerechten van deze chef
![Zwarte noedels met witte zeekatreepjes gedresseerd in een beige bord met stenen kannetje met daarin de bouillon.](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62e288a4cae6efc8bbc461ac_2-NSC_vis_van_het_seizoen_04-10-21-OCTO-3.jpg)
![Krokante zeekat afgewerkt met rode chili met dip van limoen en zout op een houten ondergrond.](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62e2861c71700c98d27ad1aa_2-NSC_vis_van_het_seizoen_04-10-21-OCTO-8.jpg)
![Gegrilde makreel belegd met kurkuma en citroengras vergezeld van een frisse salade en noeldes](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62ac437856c2b561d8dd4a1b_nsc_080816_56967.jpg)
![Makreelfilet met shiso gedresseerd op een wit rond bord.](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62ac4244979f9c16fa3daa82_nsc_080816_57268.jpg)
![Gevulde pijlinktvis op een zwart bordje met salade en dipsaus](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62ac3cd3530ef22fc07b3934_nsc_080816_57151.jpg)
![Gekruide pijlinktvis met gember-pepersaus gedresseerd op een langwerpig wit bord](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62ac3a4a136f6975c562e317_nsc_080816_57086.jpg)
![gegrilde pijlinktvis in een zwart kommetje met daarbij een limoen zout dip.](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62ac37ee9b0fe9b8c1586e5a_nsc_080816_57047.jpg)
![Zwart-witte profielfoto van Huibrecht berends in donkere t-shirt.](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/625013d8c0dbf1805d4bfdd1_huibrecht-berends.jpg)
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Makreel, zo veelzijdig inzetbaar in de keuken. Mooi diepe smaak en zachte vette structuur.
We worden vroeg gewekt door ons dochtertje waarna we samen ontbijten en dan op pad naar een fijne speeltuin of samen inkopen doen. Dan met ons 3 of met een hele bende genieten van een aperetief en lekker diner.
Met een positieve instelling en hard werken is alles mogelijk.
Ik raak nog wel eens wat kwijt...