![Zwart wit foto van Tom Vermeiren in witte keukenvest zittend op een pijler naast het water.](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/630dd915be6d5dd86a325fb3_276320322_4963638757061523_4402578030732001590_n.jpg)
Tom Vermeiren
![Vooraanzicht van 'The Beast'.](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/62a84587792a5c89a4b576b3_Front.webp)
![Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/62972e8810f3571b8140303d_plastic-skull.webp)
![Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/629750172c8a1b70644d0081_2472-tiny.jpg)
Tom Vermeiren verwerk niet meer dan drie tot vier ingrediënten in een gerecht en probeer daarmee maximaal smaak te creëren. Een goed product zal nooit liegen. Het is belangrijk dat je ingrediënten kan schrappen om een gerecht nog beter te maken. Hij legt ook veel nadruk op zijn sauzen, dat zijn erg belangrijke smaakmakers.'
Gerechten van deze chef
![Hondshaai met pompoen gedresseerd in een halve maan op een wit rond bord](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62dfe4e9456bf7cc54dd07b0_Ambiance%20NSC_Wilford%20T%20%C2%A9Frc-202002186248.jpg)
Hondshaai met dashi en pompoen
Bekijk gerecht![Gebakken hondshaai met daarop wat schijfjes truffel en champignon gedresseerd op een wit rond bord](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62dfe17cdc39605d75c822ea_Ambiance%20NSC_Wilford%20T%20%C2%A9Frc-202002186238.jpg)
Hondshaai met paddenstoel, truffel en zure sjalotsaus
Bekijk gerecht![gebrande hondshaai met gemarineerde koolrabi en dille-olie gedresseerd in een roestkleurig kommetje](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62dfdf5289b0e637428a5595_Ambiance%20NSC_Wilford%20T%20%C2%A9Frc-202002186223.jpg)
Hondshaai met koolrabi en dille
Bekijk gerecht"
"
![Zwart-witte profielfoto van 'Tom Vermeiren' met witte keukenvest.](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62ac9058c297a8afc9a21bb6_NorthSeaChefs1206.jpg)
Tom Vermeiren
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Favoriete Noordzeevis?
Wat doe je het liefst op een vrije dag?
Levensmotto?
Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?