Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Nieuws

Foto van een man aan een gedekte tafel terwijl die buiten naar een DS4 kijkt met logo van NorthSeaChefs op de zijkant van de wagen.
Partner­ship in de kijker: DS Auto­mobiles

Vers nieuws.

Aantal artikels gevonden:
X
tongschar, Noordzeekrab en wijting op schilferijs
1.3.2023
Tongschar, wijting en Noordzeekrab zijn de herfstvissen

“We moeten leren eten wat de visser vangt. Niet enkel de visser laten vissen wat wij willen eten.” Het motto van de NorthSeaChefs is ook weer actueel voor deze herfst. Vergeet de bekende vis en ga eens voor een atypische soort uit de ‘bijvangst’. Die is niet minder lekker en ook voor de portemonnee is het een goede keuze. De onbekende en onbeminde Noordzeevissen die dit seizoen volop voorradig zijn en extra aandacht verdienen zijn wijting, tongschar en Noordzeekrab.

Lees artikel
grijze garnalen in de handpalmen vastgehouden.
23.9.2022
Grijze garnaal is vis van het jaar 2022

VLAM, Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing vzw, heeft samen met de visserijsector voor de 34ste keer een Vis van het Jaar gekozen. Hilde Crevits, Vlaams minister van Zeevisserij, maakte hem vandaag bekend in gaststad Nieuwpoort. De keuze valt op de grijze garnaal, een product van de Belgische kustvisserij die een steuntje in de rug kan gebruiken.

Lees artikel
Foto van een man aan een gedekte tafel terwijl die buiten naar een DS4 kijkt met logo van NorthSeaChefs op de zijkant van de wagen.
1.3.2023
Partner­ship in de kijker: DS Auto­mobiles

NorthSeaChefs & DS Automobiles hebben sinds twee jaar een samenwerkingsverband. Zowel NorthSeaChefs als DS Automobiles hebben de begrippen duurzaamheid, authenticiteit en vakmanschap verder ontwikkeld, die vandaag de dag waarden zijn die veel bedrijven in hun filosofie integreren. Avant-garde, vakmanschap en differentiatie zijn eveneens waarden die door het merk DS worden gedeeld.

Lees artikel
de drie seizoensvissen op schilferijs met links de schelvis, midden de wulk en rechts de hondshaai
21.9.2022
Vis van het seizoen: hondshaai, wulk en schelvis

De lente is in het land, maar ook in de zee! Want ja, ook de Noordzee volgt de seizoenen. Van maart tot juni zijn volgende vissen op hun best: hondshaai, wulk en schelvis. Vis op het menu? Ga dan eens voor een minder bekende soort en verras jezelf en je gasten. 3 NorthSeaChefs bedachten enkele heerlijke recepten met deze seizoensvissen. Ontdek het verder in dit artikel.

Lees artikel
21.9.2022
Winterse vangst: steenbolk, rode poon en zeekat

Weinigen weten dat iedere vissoort bepaalde maanden op zijn top is. Ook vissen hebben hun seizoenen, periodes wanneer er een rijke aanvoer is en de vis het lekkerst is.

Lees artikel