Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.
Partner­ship in de kijker: DS Auto­mobiles
NorthSeaChefs & DS Automobiles hebben sinds twee jaar een samenwerkingsverband. Zowel NorthSeaChefs als DS Automobiles hebben de begrippen duurzaamheid, authenticiteit en vakmanschap verder ontwikkeld, die vandaag de dag waarden zijn die veel bedrijven in hun filosofie integreren. Avant-garde, vakmanschap en differentiatie zijn eveneens waarden die door het merk DS worden gedeeld.

Over DS Automobiles

Gedreven door de geest van de avant-garde en gesterkt door een uitzonderlijk erfgoed - dat van de DS uit 1955 - wil het in 2014 opgerichte merk DS de Franse luxe-expertise in de auto-industrie belichamen.

De DS-modellen zijn ontworpen voor klanten die op zoek zijn naar persoonlijke expressie en staan te popelen om nieuwe technologieën te ontdekken, en combineren raffinement en technologie. Met de DS 3 CROSSBACK, DS 4, DS 7 CROSSBACK en DS 9 bouwt het merk DS aan een wereldwijd gamma.

DS Automobiles is het enige merk dat aanspraak maakt op dubbele Formule E-titels (teams en coureurs) in 2019 en 2020 en loopt voorop in elektrificatie door al zijn modellen in een geëlektrificeerde versie aan te bieden. Onder het E-TENSE label biedt DS Automobiles zowel 100% elektrische motoren als herlaadbare hybrides met tot 360 pk en vierwielaandrijving aan. Vanaf 2024 zullen alle nieuwe modellen die DS Automobiles lanceert uitsluitend 100% elektrisch zijn.

Voor zijn veeleisende klanten heeft DS Automobiles "ONLY YOU, a luxury of attentions" gecreëerd, zijn programma van exclusieve diensten voor een unieke merkbeleving.

Het merk DS, dat aanwezig is in 41 landen, heeft een exclusief distributienetwerk opgezet en ontwikkeld met meer dan 400 DS STORES over de hele wereld.