Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Thibaud Hermans

Michelin

Gault & Millau

12

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

In 2017 waagde Thibaud hem aan de restauratie van de vervallen historische Villa de Torre in De Haan en bouwde het om tot een eigentijds vis- en zeevruchtenrestaurant. Ze willen vanuit het verantwoord & duurzaam ondernemerschap unieke concepten creëren, die beantwoorden aan de wensen en verwachtingen van de opkomende generaties, met respect voor alle stakeholders.

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
Ik geloof erin dat duurzaam ondernemerschap de toekomst is voor blijvend succesrijke horeca. Werken met lokale producten, volgens de seizoenen en biologisch gekweekt is daarvan een fundamenteel onderdeel.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Thibaud Hermans' met gekruiste armen in een witte keukenvest.
Thibaud Hermans

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Mooie meid.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Genieten met mijn gezin en vrienden.

Levensmotto?
+

Het leven is een film, het thema kies je zelf.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Ik ben extreem detaillist, soms tot ergernis van mijn omgeving.