![Seppe samen met zijn team in de keuken van Instroom Academy](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62977de76dd91d2949db7358_196638780_120948493498091_2835722110585685632_n.jpg)
Seppe Nobels
13
![Logo Mastercooks](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/625fc88d501a371993619e5f_logo-mastercooks.webp)
![Logo van de 'Young Masters'](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/625fcb160dcb5792e6ee3345_logo-young-masters.webp)
![Vooraanzicht van 'The Beast'.](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/62a84587792a5c89a4b576b3_Front.webp)
![Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/62972e8810f3571b8140303d_plastic-skull.webp)
![Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/629750172c8a1b70644d0081_2472-tiny.jpg)
'Koken is voor Seppe onlosmakelijk verbonden met de omgeving waarin hij leeft en werkt. Elke dag biedt een nieuwe uitdaging zich aan om op zoek te gaan naar de beste producten uit eigen buurt. Groenten spelen dan ook een belangrijke rol in het repertoire van Seppe. Hij onderstreept zijn visie door bij een vis- of vleesgerecht verschillende groentebereidingen te presenteren die je aan tafel kunt delen. Seppe brengt krachtige, hedendaagse gerechten in een eigentijds en trendy kader.'
Gerechten van deze chef
![gebakken rog met lente ui gedresseerd op een wit rond bord](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62bd9b3f76df20646c7d69ee_52vegetables_3_36410.jpg)
![Een wit bordje met salade van rode biet, een zwart kommetje met rode biet op zijn geheel en een zwart kommetje met de pieterman in zoutkorst](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62bd981ccf0c01a2be8a2253_52vegetables_3_36764.jpg)
![gebrande asperges met pieterman gedresseerd op een wit rond bord](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62bd957efdd8553c0d7b16b4_52vegetables_3_36586.jpg)
![gegrilde groene asperges met pieterman en pistache gedresseerd op een wit rond bord](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62bd937d592bb44876321ba2_52vegetables_3_36718.jpg)
![Een gevulde kom okrasoep met rode poon op een houten ondergrond.](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/6256bd71c8b08f3484a75ba8_afrikaanse-okrasoep-met-rode-poon.jpg)
![Zwart-witte profielfoto van 'Maarten Bouckaert' met witte keukenvest.](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/626947551874207cd9fdedfd_SeppeNobels-chef-683x1024.jpg)
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Pieterman
Voor mij is de ideale vrije dag gaan wandelen in de natuur en wild plukken.
Kook elke dag alsof het laatste gerecht voor je grootmoeder is of het eerste gerecht voor je partner die je ooit ten huwelijk wilt vragen.
Ik zie in alles een opportuniteit en in niets een gevaar.