Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Seppe Nobels

Michelin

Gault & Millau

13

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

'Koken is voor Seppe onlosmakelijk verbonden met de omgeving waarin hij leeft en werkt. Elke dag biedt een nieuwe uitdaging zich aan om op zoek te gaan naar de beste producten uit eigen buurt. Groenten spelen dan ook een belangrijke rol in het repertoire van Seppe. Hij onderstreept zijn visie door bij een vis- of vleesgerecht verschillende groentebereidingen te presenteren die je aan tafel kunt delen. Seppe brengt krachtige, hedendaagse gerechten in een eigentijds en trendy kader.'

Gerechten van deze chef

gebakken rog met lente ui gedresseerd op een wit rond bord
Gebakken rog met lente ui en stadshoning
Bekijk gerecht
Een wit bordje met salade van rode biet, een zwart kommetje met rode biet op zijn geheel en een zwart kommetje met de pieterman in zoutkorst
Pieterman in zoutkorst met salade van rode biet
Bekijk gerecht
gebrande asperges met pieterman gedresseerd op een wit rond bord
Pieterman met gebrande asperges
Bekijk gerecht
gegrilde groene asperges met pieterman en pistache gedresseerd op een wit rond bord
Pieterman met gegrilde groene asperges en pistache
Bekijk gerecht
Een gevulde kom okrasoep met rode poon op een houten ondergrond.
Afrikaanse Okrasoep met rode poon
Bekijk gerecht
Think globale, act locale. Het gaat fout. Je kan van aan het stadspark in Antwerpen tot Centrale park in New york sushi en dim sum eten. De eigenheid van onze terroir gaat verloren. Respecteer de lokale ambachtsmensen, vissers en boeren uit je regio. Luister naar het ritme van moeder natuur en volg haar seizoenen. Als iedereen deze filosofie zou respecteren zou de wereld lekkerder ruiken en proeven maar zou ook de ecologische voetafdruk minder hard doorwegen op onze planeet.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Maarten Bouckaert' met witte keukenvest.
Seppe Nobels

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Pieterman

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Voor mij is de ideale vrije dag gaan wandelen in de natuur en wild plukken.

Levensmotto?
+

Kook elke dag alsof het laatste gerecht voor je grootmoeder is of het eerste gerecht voor je partner die je ooit ten huwelijk wilt vragen.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Ik zie in alles een opportuniteit en in niets een gevaar.