Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Tom Bossuyt

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Ik ben Tom Bossuyt en naast Executive Chef bij Elisabeth Catering ben ik ook papa van 2 zonen, Mathias en Mattis. Al van kinds af aan wist ik dat ik kok wilde worden, iets waar mijn ouders absoluut tegen waren. Met een grote portie doorzettingsvermogen en met de begeleiding van de juiste mensen ben ik geraakt waar ik nu sta. Naast koken is voetbal een hele grote passie waar ik op verschillende manieren mee bezig ben, de boog kan immers niet altijd gespannen staan.

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
Hard werk verslaat talent als talent niet hard werkt.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Tom Bossuyt' met witte keukenvest.
Tom Bossuyt

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Zeebarbeel, heel leuke en veelzijdige vis die bomvol smaak zit.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Een vrije dag begint altijd zoals een werkdag, veel te vroeg, daar zitten de kinderen voor veel tussen natuurlijk. Vrije momenten probeer ik dan ook zoveel mogelijk met hen door te brengen. Verder besteed ik mijn tijd in en aan de plaatselijke voetbalclub waar ik als vrijwilliger actief ben en probeer ik zoveel mogelijk matchen van Club Brugge mee te pikken.

Levensmotto?
+

Niet geschoten is altijd mis!

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Ik kan heel ongeduldig zijn.