Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Philippe Meyers

Michelin

Gault & Millau

15

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

'Philippe brengt in zijn restaurant een elegante klassieke keuken en probeert daarin het goede evenwicht te vinden tussen traditie en innovatie. De combinatie tussen land en zee is heel bijzonder in zijn gerechten. Philippe streeft ernaar constant te evolueren. Stilstaan is achteruitgaan.'

Gerechten van deze chef

Gepocheerde griet met grijze garnaal en tomaat gedresseerd in een diep wit bord
Griet met grijze garnaal en tomaat
Bekijk gerecht
gebakken griet gedresseerd op geprakte aardappel met ratatouille op een wit bord
Griet met citroenaardappel en ratatouille
Bekijk gerecht
Gebakken griet met bloemkool en hazelnoot gedresseerd in een zwart diep bord
Gebakken grietfilet met bloemkool en hazelnoot
Bekijk gerecht
Tartelette van prei met Noordzeekrab en dotjes vadouvanmayo en groene crème.
Tartelette met prei, Noordzeekrab en vadouvanmayonaisse
Bekijk gerecht
Gepassioneerd door foto’s zou ik graag een keer foto’s maken op een vissers boot met Filip Claeys.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Philippe Meyers' met witte keukenvest
Philippe Meyers

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Pladijs en griet.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Tijdens een vrije dag breng ik vooral tijd door met familie en rust ik wat uit.

Levensmotto?
+

Mijn levensmoto is om elke dag beter te doen in mijn job, altijd vooruit blijven gaan en niet afgeven.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Ik denk soms misschien een beetje veel aan mezelf.