Philippe Meyers
Michelin
☆
Gault & Millau
15
Mastercooks
Young Masters
'Philippe brengt in zijn restaurant een elegante klassieke keuken en probeert daarin het goede evenwicht te vinden tussen traditie en innovatie. De combinatie tussen land en zee is heel bijzonder in zijn gerechten. Philippe streeft ernaar constant te evolueren. Stilstaan is achteruitgaan.'
Gerechten van deze chef
Griet met grijze garnaal en tomaat
Bekijk gerechtGriet met citroenaardappel en ratatouille
Bekijk gerechtGebakken grietfilet met bloemkool en hazelnoot
Bekijk gerechtTartelette met prei, Noordzeekrab en vadouvanmayonaisse
Bekijk gerechtGepassioneerd door foto’s zou ik graag een keer foto’s maken op een vissers boot met Filip Claeys.
"
"
Philippe Meyers
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Favoriete Noordzeevis?
Pladijs en griet.
Wat doe je het liefst op een vrije dag?
Tijdens een vrije dag breng ik vooral tijd door met familie en rust ik wat uit.
Levensmotto?
Mijn levensmoto is om elke dag beter te doen in mijn job, altijd vooruit blijven gaan en niet afgeven.
Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
Ik denk soms misschien een beetje veel aan mezelf.