Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Gino Lemmens

Michelin

Gault & Millau

14.5

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

'Gino kookt graag op gevoel. Hij vertrekt vanuit verse, kwaliteitsvolle ingrediënten en laat vervolgens zijn creativiteit erop los. Dit resulteert in pure keuken waarin de smaak primeert. Rechttoe rechtaan, ontdaan van alle franjes. Eerlijk. Echt. Net zoals hijzelf. Zijn keuken is persoonlijk. Soms gebaseerd op een recente ervaring, soms op een jeugdsentiment. Vaak is het inspiratie van de dag of zelfs van het moment.'

Gerechten van deze chef

Griet met daarop aardpeer, bloemkool en chorizo gedresseerd op een wit rond bord
Gemarineerde griet met aardpeer, bloemkool en chorizo
Bekijk gerecht
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Gino Lemmens' met gekruiste armen in een witte keukenvest.
Gino Lemmens

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Horsmakreel.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Deze zijn zeer uiteenlopend. Soms doen we echt niks. Maar vaak zijn we gewoon aan het werken. En uiteraard zelf iets gaan eten.

Levensmotto?
+

Elke dag proberen er het beste van te maken. En beter te presteren dan de dag ervoor.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Heb best een koppig karakter. Maar dat kan soms ook positief zijn he ;-)