Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Sergio Herman

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Sergio Herman is een vooraanstaand persoon in de culinaire wereld, dankzij zijn unieke karakter en zijn vermogen om onorthodoxe beslissingen te nemen. Zijn subtiele gevoel voor stijl en streven naar perfectie staan ​​garant voor een unieke culinaire ervaring – altijd. Zijn opofferingen, keuzes, dromen en emotie geven elk culinair concept een onderscheidende signatuur. Zijn passie en toewijding staan ​​garant voor ongeëvenaarde smaaksensaties in een unieke omgeving.

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
"
"
Zwart witte portretfoto van Sergio Herman in witte keukenvest en gekruiste armen.
Sergio Herman

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Levensmotto?
+

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+