![Stijn Bauwens op het terras en voor de molen aan zijn restaurant.](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/627d0af390d7d40097fdd7eb_72174599_2946871782204703_4726620215146708992_n.jpg)
Stijn Bauwens
Michelin
Gault & Millau
14
Mastercooks
![Logo Mastercooks](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/625fc88d501a371993619e5f_logo-mastercooks.webp)
Young Masters
![Logo van de 'Young Masters'](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/625fcb160dcb5792e6ee3345_logo-young-masters.webp)
![Vooraanzicht van 'The Beast'.](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/62a84587792a5c89a4b576b3_Front.webp)
![Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/62972e8810f3571b8140303d_plastic-skull.webp)
![Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/629750172c8a1b70644d0081_2472-tiny.jpg)
Klassiek, maar toch ook origineel. Dat is Stijn ten voeten uit. Zijn visie is zeer duidelijk: nooit scampi, Canadese kreeft of tonijn en altijd, maar dan ook altijd verse vis uit de Noordzee. Het product primeert. Met kwaliteit en creativiteit creëert Stijn de lekkerste gerechten tegen een sympathieke prijs.
Gerechten van deze chef
![Grietmoot met gewokte tarwe en paksoi gedresseerd in een bruin kommetje](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62ac849800854702a8dd00c1_nsc_150616_46604.jpg)
Gegrilde grietmoot met gewokte tarwekorrels
Bekijk gerecht![Griet op de graat gebakken met een citroenschijfje en een kommetje met tomatensalade](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62ac7d818c9d32830238e7ce_nsc_150616_46507.jpg)
Griet op de graat met tomatensalade
Bekijk gerecht![Asperges met griet en krokante korst, erwtjes en mousselineaardappel gedresseerd op een wit bord](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62ac7a8c7a9d103d8db05adc_nsc_150616_46540.jpg)
Griet met korst van rouille en broodkruim, asperges, erwtjes en mousselineaardappel
Bekijk gerecht![Groentetaart met garnalen en fetakaas gedresseerd in een diep wit bord.](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62ac76b5518b2063f3489f03_nsc_150616_46381.jpg)
Handgepelde garnalen met groentetaart en Klemkerkse fetakaas
Bekijk gerecht![twee garnaalkroketten met gefrituurde peterselie en een schijfje citroen in een diep bord gedresseerd](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62ac71a1a2193623cc60bda0_nsc_150616_46271.jpg)
Garnaalkroketten à la Kruidenmolen
Bekijk gerechtIk ben zelf geïnspireerd door alles met een motor.
"
"
![Zwart-witte profielfoto van 'Stijn Bauwens' met witte keukenvest.](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/6269241f932c89f5762c614d_stijnbauwens.jpg)
Stijn Bauwens
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Favoriete Noordzeevis?
Zeebaars en rog.
Wat doe je het liefst op een vrije dag?
Genieten van - en met het gezin.
Levensmotto?
Wat er ook gebeurt, altijd het beste van maken!
Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
Ik ben een doordraver, maar zie dit meer als een goed kantje van mezelf.