Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Sam Van Houcke

Michelin

Gault & Millau

13.5

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

'Als Chef kan je Sam terugvinden in restaurant Maste in Gent. Restaurant Maste - een samenvoegsel van Sam en Stefanie’s naam - weerspiegelt de gezelligheid, kwaliteit en duurzaamheid van de Scandinavische Hygge-cultuur. Sam kiest bewust voor pure ingrediënten. De Scandinavische keuken heeft Maste enorm geïnspireerd, maar we geven er wel een Belgische draai aan. Die Nordic touch kan je dan ook vooral terugvinden in kleine nuances en accenten.'

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
Je kan je dromen realiseren, door hard te werken, je laten omringen met de juiste mensen en af en toe ook pauze te nemen. We werken om te leven, we leven niet om alleen te werken.
"
"
Zwart-witte foto van 'Sam Van Houcke' in witte keukenvest.
Sam Van Houcke

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Zeetong

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Q-time met mijn gezin, een restaurantje doen of gezellige BBQ met vrienden. In de rest van mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk te reizen.

Levensmotto?
+

A smooth sea never made a skillfull sailor.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Ik ben een grote chaoot, dat werkt voor mij maar niet altijd voor de mensen rondom mij.