Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Edwin Menue

Michelin

Gault & Millau

17

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Cuines 33 is een reis van smaken. Een one way ticket naar een culinair feest waar de kleuren van afspatten. Een feest waar iedereen welkom is. Niet enkel onze gerechten maar ook ons interieur neemt je mee naar het zuiden, naar onze thuis: Cuines 33. Waar je kan genieten met al je zintuigen. Want een gerecht moet zijn zoals het leven: af.

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
Wij proberen de nieuwe generatie zoveel mogelijk te motiveren voor dit mooie beroep door te werken met de mooiste producten die de streek te bieden heeft.
"
"
Zwart-witte profielfoto van ' Edwin Menue' met witte keukenvest
Edwin Menue

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Zeebaars

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Tijd met de kids doorbrengen, fietsen en op restaurant gaan.

Levensmotto?
+

Be the best you can be , every day.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Ik kan nogal ongeduldig zijn.