Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Glenn Verhasselt

Michelin

☆☆

Gault & Millau

17

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Zuiver, puur en met de productkwaliteit voorop. Dat zijn de culinaire speerpunten van Chef Glenn Verhasselt. Zijn keuken brengt een selectie van de beste seizoensproducten in hun puurste vorm, met een hedendaagse twist. Vanuit de open keuken dirigeert de chef een jong team, gedreven door respect en passie. Die passie voor het culinaire heeft Glenn al van jongs af aan. Daarom koos hij voor een opleiding aan hotelschool Ter Duinen in Koksijde en werkervaringen in toprestaurants in binnen- en buitenland. Glenn absorbeerde, creëerde, transformeerde en legde zo de basis voor zijn eigen kookstijl. Die stijl werd en wordt door de culinaire kenners gewaardeerd

Gerechten van deze chef

Een stuk gebakken rog met daarbij asperges, morieljes en daslook gedresseerd op een ovaal wit bord
Rog met asperge, daslook en morieljes
Bekijk gerecht
Gebrande rog met oester gedresseerd in een wit rond bord
Gebrande rog met Oostendse oester, algen en verjus
Bekijk gerecht
Rog met avocado koolrabi en hijiki in een rondje gedresseerd op een wit glanzend bord
Opgelegde rog met avocado, koolrabi en hijiki
Bekijk gerecht
Inspiratie is voor mij nieuwe technieken of producten ontdekken in de culinaire wereld. Het staat nooit stil en dat maakt onze ambacht zo mooi.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Glenn Verhasselt' met gekruiste armen in een witte keukenvest.
Glenn Verhasselt

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Rog is mijn grote favoriet, je kan er alle kanten mee uit. Moet ook altijd top vers zijn, waaraan je een vishandelaar zijn kwaliteit kan herkennen.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Altijd wel wat met het restaurant bezig, dingen waarvoor geen tijd is op de werkdagen. Verder eens lekker gaan eten bij collega’s en er zijn voor mijn gezin.

Levensmotto?
+

Geen Paniek, dat helpt niet. Ik heb bewondering voor mensen die op alle momenten kunnen rustig blijven. Ik ben er zeker van dat je daarmee veel verder geraakt.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Ik denk soms wit of zwart. Dat kan goed zijn in bepaalde keuzes maar dat kan ook nadelig zijn.