Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Sang Hoon Degeimbre

Michelin

☆☆

Gault & Millau

19

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

“Starten als sommelier en evolueren naar chef van een tweesterrenzaak, het is weinigen gegeven, maar Sang Hoon bewijst dat hard werken en precisie lonen. Wijn vormt natuurlijk wel nog steeds een belangrijke inspiratiebron in zijn keuken. Sang Hoon is overtuigd van lokale producten waar hij steeds verrukkelijke Frans-Belgische gerechten met een Koreaanse toets mee op het bord weet te brengen.”

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Sang Hoon Degeimbre' met witte keukenvest.
Sang Hoon Degeimbre

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Levensmotto?
+

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+