Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Thierry Cornelis †

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Met het overlijden van Thierry verliezen we een chef uit de duizend die als leraar aan de hotelschool Ter Duinen in Koksijde ook duizenden chefs heeft opgeleid,” aldus Filip Claeys die zelf door chef Cornelis werd gevormd. “Hij was een legende omwille van zijn kennis en rechtlijnigheid en was geliefd omwille van zijn sympathiek volks karakter. Ik zag naar hem op als een stoere Viking. Hij ging door het vuur voor zijn zaak en was meer dan een chef of praktijkleraar. ‘Chef Cornelis’ was een begrip geworden waarbij je steeds om raad kon vragen. Thierry was trots om deel uit te maken van het onderzoeksteam van NorthSeaChefs. Na zijn pensionering als leraar gaf hem dat duidelijk een nieuwe boost terwijl hij dit voorjaar nog zijn zilveren jubileum vierde als chef van restaurant De Kelle in Koksijde. Van onze kant waren we blij om een man van zo’n formaat in onze vereniging te hebben. Ons medeleven gaat naar zijn echtgenote Tjorven Ghysdael, zijn familie en vrienden. We zullen Thierry missen en hem herinneren als een bijzondere chef en vriend.”

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Thierry Cornelis' met gekruiste armen in een witte keukenvest.
Thierry Cornelis †

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Levensmotto?
+

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+