Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Martijn Defauw

Michelin

Gault & Millau

16

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

'De keuken van Martijn is hedendaags, jong en vernieuwd, met oog voor detail & evenwicht. Er worden creatieve gerechten geserveerd, met invloeden uit de Oosterse cultuur. Daarnaast is de keuken het verlengde van de chef en krijgen de gerechten op die manier hun eigen identiteit. Toegankelijk, geen pretenties, minimalistisch met een kleine schittering en een snuifje pit.'

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
Volg je de kudde, dan loop je door de stront.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Martijn Defauw' met gekruiste armen in een witte keukenvest.
Martijn Defauw

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Kabeljauw

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Strangers Things kijken met m'n kids, afspreken met familie, verstand even op 0 en me verliezen in Elden Ring met mijn Moonveil katana +12 wat Godrick Soldiers slayen ;-)

Levensmotto?
+

Doe vwoort en zwigt.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Vroegtijdige kaalheid, Links minder fotogeniek dan rechts op foto’s.