Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Sean Uytterhaegen

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Sean is chef van Bar Raket (opening 27 oktober). Hij omschrijft zichzelf als creatief en leergierig, een levensgenieter die wel eens een pintje lust. Ook sportieve uitdagingen gaat hij niet uit de weg!

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
Collega’s, gaan eten, ontdekken, reizen.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Sean Uytterhaegen' met witte keukenvest.
Sean Uytterhaegen

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Zeeduivel.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

De dag spenderen met m’n zoontje Ceriel. De stad intrekken en een ganse dag eten en drinken. Toffe (koffie) bars bezoeken, lunchen, diner,... en nog een afsluitend drankje.

Levensmotto?
+

Slapen doe je als je dood bent, haal alles uit je leven en geniet ervan.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Soms ga ik teveel m’n eigen weg waardoor het fout loopt.