Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Christophe Pauly

Michelin

Gault & Millau

17.5

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

'Natuurlijk, Klassiek en Modern, Delen, Genot, Eenvoud… Deze begrippen liggen ontegensprekelijk aan de basis van de keuken van Le Coq aux Champs. Zuivere en eerlijke gerechten, bereid met superieure, ongecompliceerde of zeldzame producten die onbevooroordeeld en harmonieus bij elkaar passen en het resultaat zijn van gepassioneerd vakmanschap. Een Smaak die Christophe Pauly met elke kruidenvibrato nog iets hoger tilt. Een ontwerp dat onafgebroken tot zijn essentie wordt verfijnd en uiting geeft aan grote Emoties.'

Gerechten van deze chef

Gefrituurde wijting afgewerkt met frisse groene salade en platte kaas.
Gefrituurde wijting met kruidige salade en platte kaas
Bekijk gerecht
Wijting met een soepje van kokkels
Wijting met kokkels, vin jaune, rammenas en truffel
Bekijk gerecht
Neem deel aan de gezamenlijke inspanningen op het gebied van circulaire economie door het bewustzijn van het duurzame beheer van bronnen te vergroten door onze impact op het milieu te beperken.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Christophe Pauly' met witte keukenvest.
Christophe Pauly

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Zeetong

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Genieten met familie en vrienden.

Levensmotto?
+

Geniet, wees gelukkig en positief!

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Die heb ik niet ;-)