Christophe Pauly
Michelin
☆
Gault & Millau
17.5
Mastercooks
Young Masters
'Natuurlijk, Klassiek en Modern, Delen, Genot, Eenvoud… Deze begrippen liggen ontegensprekelijk aan de basis van de keuken van Le Coq aux Champs. Zuivere en eerlijke gerechten, bereid met superieure, ongecompliceerde of zeldzame producten die onbevooroordeeld en harmonieus bij elkaar passen en het resultaat zijn van gepassioneerd vakmanschap. Een Smaak die Christophe Pauly met elke kruidenvibrato nog iets hoger tilt. Een ontwerp dat onafgebroken tot zijn essentie wordt verfijnd en uiting geeft aan grote Emoties.'
Gerechten van deze chef
Gefrituurde wijting met kruidige salade en platte kaas
Bekijk gerechtWijting met kokkels, vin jaune, rammenas en truffel
Bekijk gerechtNeem deel aan de gezamenlijke inspanningen op het gebied van circulaire economie door het bewustzijn van het duurzame beheer van bronnen te vergroten door onze impact op het milieu te beperken.
"
"
Christophe Pauly
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Favoriete Noordzeevis?
Zeetong
Wat doe je het liefst op een vrije dag?
Genieten met familie en vrienden.
Levensmotto?
Geniet, wees gelukkig en positief!
Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
Die heb ik niet ;-)